Relevant onderwerp

Topwoning

Wat u moet weten is dat veel kopers argwaan hebben bij de aankoop van een vakantiewoning. Wat koop ik precies? Welke garanties heb ik? Kloppen de overeenkomsten?

Recreatiewoning | Kopen | Verkopen | Vakantiehuiswinkel.nl

Topwoning

Geef kopers de allergrootste zekerheid. Het aanbod van recreatiewoningen stijgt naar meer dan 10.000 woningen. Hoe gaat u hierin een verschil maken en de verkoopkansen van uw vakantiewoning optimaliseren? Wat u moet weten is dat veel kopers argwaan hebben bij de aankoop van een vakantiewoning. Wat koop ik precies? Welke garanties heb ik? Kloppen de overeenkomsten? Speciaal voor de kritische koper die zekerheden wenst bij aankoop, hebben wij een apart segment toegevoegd, namelijk de zgn.Topwoning.

 

De extras:

  1. Heeft een waardebepaling door een gespecialiseerde makelaar en bezit een professionele fotorapportage met film
  2. Heeft een check gehad met betrekking tot de bouwtechnische staat en er is duidelijkheid over eventuele gebreken en de vervangingskosten ervan
  3. Heeft controle gehad op erfdienstbaarheden
  4. Krijgt een erkend en duidelijk verkoopcontract
  5. Wordt altijd door een gespecialiseerde makelaar verkocht
  6. Wordt opgenomen in een speciale rubriek voor kopers die garanties zoeken
  7. Is zichtbaar in de hoogst mogelijke posities bij de zoekresultaten op de site, krijgt een paginabrede header en krijgt extra aandacht in de zoekselecties door de vier sterren
  8. De woning wordt extra op second home.nl geplaatst
  9. Uw woning als Topwoning kost € 399,–.
  10. Let op: bij makelaar verkoopt is deze dienst inclusief.

Vakantiehuis winkel is het grootste onafhankelijke platform voor de aan of verkoop van uw recreatiewoning in Nederland

Adverteren op onze site is geheel gratis . Vakantiehuiswinkel geeft u ook de mogelijkheid alle mogelijke internet sites voor de verkoop van uw vakantiehuis in te zetten inclusief jaap.nl tegen de allerlaagste kosten in Nederland. Daarnaast kunt u via vakantiehuiswinkel ook kiezen een in recreatiewoningen gespecialiseerde makelaar in te schakelen. U wordt begeleid bij de verkoop van uw vakantiehuis of geheel ontzorgd indien gewenst. Bent u op zoek naar een vakantiehuis vul dan een gratis zoekopdracht in en ontvang wekelijks uit de ruim 12000 te koop staande woningen in Nederland het gewenste aanbod.

Vakantiehuiswinkel | Ontwerp & Ontwikkeling Vyrex Solutions | © 2018

Registreren

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by